Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – Saatchi

Huhtikuussa 2008 vinkkasin yhdestä mielenkiintoisimmista gallerioista Lontoossa. Saatchi viettää 30-vuotisjuhlavuottaan 2014, vierailu siellä on edelleen paikallaan. :)

4411778244_334b029b32.jpg

Yksi varteenotettava kulttuurikohde Lontoossa on Saatchi Gallery– taidemuseo, jonne on useiden Lontoon museoiden tapaan ilmainen sisäänpääsy. Shoppailua Kings Roadilla voi siis tasapainottaa poikkeamalla upean rakennuksen sisätiloihin nauttimaan vaihtuvista näyttelyistä.

In April 2010 I recommended a visit to the Saatchi Gallery if you’re around King’s Road in West London. Saatchi is celebrating its 30th anniversary this year and it’s definitely still worth a visit. :)