Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – Baracksy

Huhtikuussa 2009 vinkkailin Banksyn graffiteista ja linkkasin kartan, jonka avulla kuuluisan katutaiteilijan teoksia voi löytää pitkin poikin Iso Britanniaa. Viime aikoina Banksyn teoksia on tärvelty tiheämpään tahtiin, ja pleksien päälle on spraijailtu vähän törkeämpiä tuherruksia kuin tämä puhekupla muutama vuosi sitten.

3309886242_befa76cd59.jpg

Banksy on yksi tunnetuimmista saarivaltion graffitiartisteista. Hänen graffiteistaan on synttäritoiveissa ollut parikin mainintaan. Tämä graffiti löytyy Islingtonista ilmaisemasta mielipidettään Iso Britannian suurimmasta kauppaketjusta Tescosta. Banksyn graffitit ovat nykyään niin arvokkaita, että tämä(kin) on suojattu pleksillä. Joku fiksu on siihen lisännytkin oman kommenttinsa Obaman virkaanastumisen aikana. ;) Lontoossa vieraillessa voi Banksyn taidetta muuten löytää tämän kartan avulla.

In April 2009 I shared this image of someone making social commentary on the protective cover over an original Banksy on Essex Road in Islington. These days the vandalism is a bit ruder than this a few years ago. You can find the Bansky’s of UK easily with the help of this map BTW.