Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Lontoon kävelyreitti

Kommenteissa kyseltiin kuuluisan turistireittini perään, joten tässä tulee. Tätä reittiä on helppo muuttaa laajentaen/pienetäen sitä oman aikataulun ja kunnon mukaan. Reitti kestää n. 3 tuntia riippuen missä pysähtyy kuvienottamista/pinttia/ruokailua varten, ja kattaa kaikki Lontoon keskustan kuuluisimmat/historiallisimmat nähtävyydet:

Waterloo – South Bank – Thames (London Eye/Houses of Parliament/Big Ben) – Trafalgar Square – St James’s Park – Buckingham Palace – Green Park – The Ritz – Jermyn Street – Piccadilly Circus – China Town (Leicester Square) – Covent Garden – Strand – Charing Cross

Google kartta täällä! Sisältää vinkkejä, pysähdyspaikkoja ja siitä on helppo poiketa oman maun mukaan. Kierrän joskus hieman eri polkuja, joten kysyä saa – vastaan ja vinkkaan mielelläni. :)