Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

busseista

Työmatkani muuttuu taas, ja viha/rakkaus-suhteeni Lontoon maanalaisen kanssa jatkuu. Tube on yksi ihanimmista ja inhottavimmista asioista Lontoossa. Se on usein likainen, täynnä ihmisiä, hankala ja sillä on tapana myöhästellä. Olenkin viime aikoina istuskellut ihan vapaaehtoisesti busseissa matkustellessani Lontoon läpi – bussimatkat kestävät kauemmin, mutta maisemat vaihtuvat, ja saan usein helposti istumapaikan (yläkerrasta tietenkin!). :)

Ensimmäisen Lontoon vuoden aikana paras asia , ja jonka kautta opin kaupungin hahmoittamisen nopeasti, oli juuri busseilla matkustaminen. Lontoon suuruus kun joskus tuntui aivan ylivoimaiselta, eikä pään sisäinen kartta oikein ottanut laajentuakseen. Bussit auttoivat juuri tässä ja opettivat mitkä välimatkat kannatti kävellä reippaasti ja mille maanalainen/bussi oli paras vaihtoehto.