Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Joulukalenteri 2014 – 11

Vietän tämän joulun Lontoossa, mutten ole vielä päättänyt hankinko oikean kuusen. Toisaalta olisi ihana koristella perinteinen kuusi ja nauttia sen tunnelmallisesta tuoksusta. Toisaalta se olisi harvinaista yleellisyyttä, jolle pitäisi löytää paikka, koristeet ja tapa kierrättää, joka keskellä Lontoota ei olekaan niin helppoa kuin luulisi…

This year I am spending Christmas in London and have been pondering about my tree options. On one hand it would be lovely to have a real Christmas tree with its scent filling my flat. On the other hand it would be a rare luxury as I rarely am here for the Holidays, which would mean having to buy whole new decorations and finding a way to recycle the tree properly which isn’t as easy as you’d think in the middle of town.