Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Vuosikatsaus 2014

Vuosikatsausta blogissa en ole ennen tehnytkään. Tykkään lukea muiden yhteenvetoja tähän aikaan vuodesta, joten tiivistetäänpä miten London Happens-vuosi kului viimeisen 12 kuukauden aikana.

Tammikuu – January

Kuvasin paljon viime vuoden alussa, ja erityisesti työmatkoillani. Suosituin blogipostaus ei ollut siis yllätys. Se oli Tubessa on hauska matkustaa – rupesin keräämään maanalaisjuttujani oman kategorian alle, vihdoinkin.

Helmikuu – February

Piipahdin ihanassa Oxfordissa ja jaoin paljon kuvia Big Benistä. Kuu oli muutenkin hieno, sillä minulle tuli täyteen 15 vuotta Englannissa. Tekin olitte hengessä mukana, sillä 15 vuotta sitten – oli kuukauden luetuin postaus.

Maaliskuu – March

Jaoin maaliskuussa kokemuksiani ja maisemia St Paul’sin katedraalissa vierailustani. Kiipesin sen huipulle juhlistamaan noita 15 Englannin vuottani, ja postaus St Paul’sin huipulla oli teille lempparein kaikista.

Huhtikuu – April

Kevään alku toi blogiin enemmän yksityiskohtaisia kuvia ja kirsikankukkia niin Lontoosta kuin Tukholmasta. Silti tilannekuvaus ja englantilaisen tilivuoden päättyminen veti voiton yli kaiken kun kerroin siitä teille mapitettu-postauksessa.

Toukokuu – May

Ihana toukokuu! Juhlistettiin blogin kolmea vuotta, sain vierailijoita Suomesta ja vietin pitkän viikonlopun Dublinissa. Katutaide on ollut minulle aina lähellä sydäntä, ja Brick Lanella kuvattu Klassikot oli suosituin postaus koko kuussa.

Kesäkuu – June

Kesä toi mukanaan omat kiireensä, ja postaustahti hidastui hieman. Kerkesin kuitenkin poiketa minilomalla Cornwallissa, ja suosituin postaus kuussa olikin Cornwall, mon amour ja sen kaunis Trevose Headin majakka, jota on kauhea ikävä.

Heinäkuu – July

Kuvatoiveita kertyi toukokuussa paljon, ja niitä purettiin alkukesästä alkaen kerran viikossa. Hauskin toive oli mielestäni Piian kenkäkuvat. Lontoolaisten kenkämuodin esittely popot – postauksessa oli tiedänkin mielestänne vänkä. Blogin eka gif-animaatio oli myös hauska vääntää. :)

Elokuu – August

Kesä oli Lontoossa kauneimmillaan ja aurinko jaksoi vihdoinkin muistaa meitä saarivaltiossa. Vietin kesälomani (vihdoinkin) Suomessa, mutta Thamesin ranta oli teidän mielestänne paljon mielenkiintoisempi Sounds of summer– postauksen muodossa.

Syyskuu – September

Aloin jakamaan torstaisin vanhan London Calling-blogin helmiä, matkustin Cannesiin ja Guernseyn saarelle ja jatkoin kuvatoiveiden toteuttamista. Suosituin postaukseni oli kuun ihan ensimmäinen: The first step. Sen kuvakin on yksi viime vuoden lemppareistani Waterloon sillalta.

Lokakuu – October

Juhlittiin Lontoon bussien 150-vuotis synttäreitä, hiippailin Highgaten hautausmaalla ja jaoin muistoja ja kuvatoiveita. Suosituin postaukseni oli kuitenkin ristiriidassa tilitykseni viha-rakkaus-suhteestani tubeen, sillä olin vältellyt sitä jo muutaman kuukauden.

Marraskuu – November

Tietokoneeni hajosi alkukuusta, ja sen ajoitus oli tietenkin paras kaikista. Vietin viikonlopun ihanassa Lewes’in kylässä, ja jaoin syksyisiä kuvia ja tunnelmia Lontoosta. Sain kun sainkin blogin 2015 kalenterin valmiiksi, ja sen myyntiin tuleminen (ja arvonta) oli ilon aihe teille lukijoillekin. :)

Joulukuu – December

Blogin joulukalenteri on suosittu, ja tykkään sen tekemisestä hirmuisesti. On mukava postailla joka päivä, ja kulkea joulua kohti kanssanne. Koska vietin joululomani Lontoossa, oli ihana virittäytyä myös blogin kautta sen tunnelmaan. Suosituin joulukalenterin luukku muuten oli Paddingtonin (ihanaa!).

The year of 2014 for London Happens was full of great moments old and new, suggestions and advice, celebration of my 15 years in England and your lovely comments.

Click on the links to view the most popular posts for each month in the past 12 months.