Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – Heart London

Palataan ajassa takaisin huhtikuulle 2008, jolloin juttelin rakkaudestani ja syistä siihen vanhassa London Calling-blogissa. Syyt eivät ole muuten näiden vuosien aikana muuttuneet ollenkaan. :)

Mietin aamun hiljaisina tunteina, miksi rakastan Lontoota niin paljon. Lontoo kun on ehdottomasti vaikea ja kallis paikka asua. Miksi olo täällä tuntuu niin kodilta, vaikka eläminen on välillä niin hankalaa. Suuri syy Lontoon ihanuuteen itselleni on sen historiassa, energiassa ja ennen kaikkea ihmisissä. Kaupunki on vaikea usein siksi, etteivät sen asukkaat päästä ulkopuolisia helpolla “sisään”. Mutta kun sen sisään pääsee, pääsee mukaan maailman parhaaseen meininkiin. ;)

In April 2008 I blogged about my love affair with London and the reasons behind it. These haven’t changed one bit since as what I adore the most in this big city are its history, energy and the people. London is difficult city and true Londoners a difficult bunch to infiltrate, but when both accept you their embrace is all worth it. :)