Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – Blue Plaques

Helmikuussa 2009 vinkkasin English Heritagen muistolaatoista, joita on edelleen ilo bongailla Lontoossa. Lempparini tällä hetkellä taitaa olla Mornington Crescentin aseman Willie Rushton-laatta, joka juhlistaa legendaarista Mornington Crescent-pelin keksijää.

Lontoossa kannattaa pitää silmät auki ja bongailla näitä sinisiä seinälaattoja, jotka kertovat Lontoon historiasta paljastamalla kuka on asunut kyseisessä talossa tai mikä historiallinen tapahtuma tai rakennus sen paikalla ennen on ollut.  Laattoja on Jimi Hendrixistä kuninkaallisiin, ja mitä hassuimmissa paikoissa.

I love the blue plaques of London that commemorate the historically significant people or events around town. You can find the map of all of them here. My favourite at the moment is the Willie Rushton on commemorating the inventor of the Mornington Crescent Game. :)