Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – toripäivä

Toukokuun 2009 vinkit pitävän edelleen paikkansa, eivätkä omat suosikkini ole vuosien varrella muuttuneet, vaikka alueet ovatkin. Spitalfields on sunnuntain menopaikoista se ihan suosikkini. :)

3516518308_45701e111b.jpg

Sunnuntai on Lontoon katutorien vilkkain ja suosituin päivä. Kesäisin omiin suosikkeihini kuuluu Spitalfields, mutta Lontoon klassisia toreja ovat tietenkin Camden Market ja Portobello Road. Millä torilla tai markkinoilla vierailee kannattaa päättää etukäteen, sillä aikaa riittää hyvin usein vain yhden näkemiseen ja nauttimiseen, ihmispaljouden ja torien sijaintien takia. Kukapa nyt monella torilla haluaisikaan rampata, sillä pääasiahan on leppoisan sunnuntain viettäminen ja samalla torin vilinästä, hyvästä ruuasta ja tavaranpaljoudesta nauttiminen. :)

Sundays are the busiest street market days in London. Choosing which one to visit beforehand is a good idea as each London market has a slightly different speciality and they are quite far apart from each other. My personal number one Sunday market hasn’t changed in 15 years, it’s still Spitalsfields near Liverpool Street and Brick Lane.