Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – aarreaitta

Hamley’s on edelleen yhtä veikeä ‘turistikohde’ Lontoossa, kuten heinäkuussa 2009. Poikkesin siellä ennen joulua hakemassa ystäväni lapsille muutaman joululahjan, ja jouluinen tunnelma lelukaupassa oli joulukiireistä huolimatta ihana. Tiedän jopa pariskunnan jonka ensitreffit olivat kaupassa. Ilmeinen neronleimaus mieheltä, sillä pari on nyt onnellisesti naimisissa. :)

3681997217_9a546e2a21.jpg

Lontoon suurin lelukauppa Hamley’s on kiva turistikohde. Siellä vieraillessa väentungos ei haittaa, eikä sieltä tarvitse edes ostaa mitään, vaikka kaikkea löytyy niin pienille kuin isoillekin ihmisille. Jos hymy ei ole herkässä vain sen ohi kävellessä, on jossain ihan oikeasti vikaa. ;)

One of the most fun and unique touristy things to do is to visit Hamley’s, the biggest toy store in town. It’s always buzzing, always fun and you can’t leave without a smile on your face even if you haven’t spent any money. :)