Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

A&O

Ihanaa viikonloppua. Uudessa työssä on parasta se, että pääsen kulkemaan pitkin poikin Lontoota hyvällä syyllä. Viime viikolla vietin päivän Barnetissa (paikannimi joka aika tuo mieleen Marge Simpsonin jostain syystä…) ja tällä viikolla suuntasin mm. Finsbury Parkkiin, josta oheinen kuva. Näillä näkymin siis enemmän jakamista uusista paikoista myös teidän kanssanne. :)

Happy weekend! My new job is taking me out and about in North London mainly and I am so happy. Last week I spent a day in Barnet and this week I ventured out to Finsbury Park where I spotted the above street art. New places = more new photos to share with you! :)