Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Denmark Street

Pieni paluu kuvatoiveisiin: Kaarina toivoi kuvia Denmark Streetiltä, jolla keväällä lukemansa kirjan päähenkilö asui.

Katu tunnetaan Lontoossa tuttavallisemin nimellä Tin Pan Alley.  Kadulla on mieletön historia Lontoon musiikkielämässä, sillä sen varrelle sijoittautuivat ennen melkein kaikki kuuluisat levytysstudiot ja musiikkialan lehtien toimistot.

Nykyään sieltä löytyy vielä musiikkikauppoja ja ihanan hämäriä klubeja, sekä muutama hyvä ravintola ja kahvila. Lisää kadun historiasta tässä artikkelissa ja tässä.

Kaarina had read about Denmark Street last spring and asked me to take a photo on it. The street is better known as Tin Pan Alley and has a remarkable history in the London music scene. The area is very different today compared to its heyday with a few music stores and clubs, couple good restaurants and cases – all changing due to the cross rail coming. More about the history here and here!