Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

fly away with me

Lennokasta viikoa! :)

Hayward Galleryn uusin näyttely vie taidekokemukset aivan uudelle tasolle. Carsten Höllerin interaktiiviset teokset ovat aikamoinen kokemus, ja taidenäyttelystä saa poistua liukumäen kautta, jos riippuliitäminen ei ollut tarpeeksi. :) Decision-näyttely on auki vielä viikon (viimeinen päivä su 6. syyskuuta), eli vielä kerkeää kokemaan!

Carsten Höller’s Decision exhibition is quite an experience in many ways! You still have time to see it, last day is 6th Sept so make sure you get in if you have the chance. Who could resist exiting Hayward Gallery by a giant slide after a bit of hand gliding? ;)