Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

koiranelämää

Kuvaan harvoin Lontoon kodittomia ihan kunnioituksesta heitä kohtaan, mutta hukkakukka toivoi keväällä kuvatoiveissa kuvaa lontoolaisesta koiranelämästä. Koirat ovat englantilaisille rakkaita kotieläimiä, mutta Lontoon keskustassa näkee enemmän kodittomia koiriensa kanssa kuin taviksia ulkoiluttamassa lemmikeitään.

En ole muuten koskaan nähnyt kodittoman koiraa aliravittuna tai huonosti hoidettuna. Kuten tämä kaveri, koirat ovat rakastettuja, kääritty lämpimämpään kuin omistajansa ja onnellisia. Kuuluisin parivaljakko on varmaankin John Dolan & George, joista kertova kirja on lukemisen arvoinen.

I had a request in the spring to take a photo of the dogs in London. In the centre on London you’re most likely to see a homeless person with a dog before a regular pet owner taking their dog for a walk. It’s worth pointing out that I’ve never seen any homeless dog malnourished or mistreated. They are as loved as any  cherished pet, like this fella, most often they are wrapped up warmer than their owners and are happy. I am sure you’ve also by now also heard about John Dolan & George – the book about John and George is worth a read, too.