Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

onnen ohitse

Elämässä on niin tärkeä tehdä asioita joista aidosti pitää, on se sitten työ tai harrastus joka vie mukanaan.

Vaikka jokainen viikko päättyy minulla rättiväsymykseen, rakastan uutta työtäni yli kaiken, ja sen antaa minulle niin paljon.

It’s so important to find things in life you genuinely love doing, be it your work or a hobby. Although at the end of every week I am utterly exhausted, I love my new job and wouldn’t change it for the world.

 • Anu

  Hei! Olen ollut pitkään blogisi seuraaja, mutta kommentoinnissa olisi petraamisen varaa..
  Otat hienoja ja oivaltavia kuvia! Sinulla on selkeästi taito arvostaa yksityiskohtia ja arkisia hetkiä ja tilanteita, joiden kauneus menee monelta ohi :).
  Saako kysyä, millaiseen työhön olet siirtynyt? Olen aivan sanaa mieltä, että elämässä pitää tehdä sitä mille sydän sykkii.
  Voisin olla myös kiinnostunut kalenterista!

  /Anu

  • pebaline

   Kiitos kaunis Anu! Kalenterin kuvat on nyt valittu ja värkkäilen täällä tilausta painoon. Voisin muuten itsekin petrata kommentteihin vastaamisessa. :)

   Nousin uuteen virkaan helmikuussa johtamisen puolelle, joten uutta opittavaa ja vastuuta on tullut rutkasti enemmän tänä vuonna. Onneksi tykkään kovasti tiimistäni ja uudesta virasta, niin että kaikki on ollut mielekästä ja mieleen. :)