Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Bloomsbury Festival

Olen tainnut aikaisemminkin mainita, että parasta täällä Lontoossa on se, että joka päivälle löytyy jotain uutta tekemistä ja näkemistä. Useimmiten ihan sattumalta, kuten eilen. :)

Olin asiolla Brunswick Squaren lähettyvillä, kun satuin kulkemaan Coram Fields-puiston ohi, ja siellähän oli pienimuotoiset festarit menossa.

Asuinalueelle sopivasti ne olivat hillityt, täynnä lapsiperheitä ja yllättyneitä turisteja nauttimassa syksyisestä puistosta, auringonpaisteesta, ilmaisesityksistä ja hyvästä ruuasta. Ihan parasta sunnuntai-iltapäivän viettoa. :)

The best thing in London is that there is always something new to do and see every day. Yesterday I was near Brunswick Square and happened upon the Bloomsbury Festival by chance. It was a lovely afternoon for enjoying great food, free performances and autumn sunshine for all the families and surprised tourists. :)