Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

pääskysestä ei päivääkään

Talven tulon voi tuntea jo luissa ja ytimissä täällä Lontoossakin. Vaikeinta tulevissa kuukauksissa on valtava kylmän kostea harmaus, jonka olen oppinut tuntemaan vain Englannissa. Siihen auttaa vain kuppi teetä ja hyvät kirjat, sunnuntait pubein lämpimissä nurkissa ja toivo siitä, että kevät tulee aikaisin ensi vuonna.

You really can feel the winter creeping in now, and there is nothing like an English winter with its damp, cold grey enveloping everything. The only remedy is to spend time with cups of tea or good books, and Sundays in cosy pubs and thinking that spring always arrives early after all.