Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

21.12.2015

Hyvää jouluviikkoa! Olen palannut tänään töihin, ja täällä on alkukuun kieputuksen jälkeen tunnelma vähän rauhoittunut (onneksi). Loma tuli juuri sopivaan väliin senkin takia. Onneksi on luvassa rauhallisen viikon lisäksi lyhyempi työviikko, sillä otin jouluaaton vapaata, ja saamme Tapaninpäivän osuessa viikonlopulle vielä maanantainkin on ensi viikolla pyhäpäivä! :)

Happy Christmas week! I’ve returned back to work and things are much calmer compared to the beginning of the month. The timing of my holiday was actually perfect. I’m looking forward to a shorter week as well as I have Christmas Eve off and then we’re off for a long weekend! Yay! :)