Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

väliaika

Joulu ja lomat on nyt vietetty, ja aamu alkaa arkisesti toimistolla ihan normaalisti. Välipäivät ovat meille onneksi vähän verkkaisempia, sillä hieman on tämän pitkän viikonlopun jälkeen totuttelemista taas arkeen. :)

Muuten Lontoo on täyttynyt turisteilla, jotka haluavat vastaanottaa uuden vuoden täällä saarivaltiossa. Eihän se poikkea meidän normaalista arjesta muuten kuin, että julkisilla kulkeminen on myös vähän verkkaisempaa kuin yleensä.

Christmas and my short break from work is over and I am back to the office today. Luckily the days between Christmas and New Year are quite quiet as it was a bit challenging to be up and out the door by 8am today. London is filling up with tourists to welcome 2016 as well which makes commuting a bit slower as well. :)