Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

hello 2016 – goodbye 2015

Hienoa uutta vuotta 2016 teille kaikille! Kiitos blogin mukana kulkemisesta ja Lontoon kuvien seuraamisesta taas viimeisen vuoden aikana. Vaikka vuosi on ollut itselleni todella kiireinen ja työkeskeinen, ja blogi siinä ohessa kärsinyt hieman sisällöltään, tiedän että teitä vierailijoita ja vakilukijoita riittää, ja olen teistä kaikista todella kiitollinen.

Teen monien tykkäämän vuosikatsauksen menneeseen vuoteen viikonloppuna, mutta sitä ennen vaihdetaan uuden vuoden puolelle railakkaasti!

Happy New Year 2016! Thank you so much to you all readers for the journey the past year has been with this blog! I’m going to recap the amazing yet busy 2015 over the weekend, but before then let’s bring in the new year in style! :)