Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

vuosikatsaus 2015

Viime vuoden vuosikatsaus oli todella suosittu, joten on taas aika vilkaista millaiset viimeiset 12 kuukautta London Happens-blogissa olivat, mitä minulle sattui ja tapahtui, ja mitkä kirjoitukset olivat blogin suosituimpia.

Tammikuu – January

Viime vuosi alkoi kuten päättyi, matkustelulla. Kävin ensin lähempänä Surreyssä ennen kuin matkasin Pariisiin pian Charlie Hebdon terroristi-iskun jälkeen. Kuukauden suosituin kirjoitus olikin matkaa edeltävät mietteeni Charlie– nimisessä postauksessa.

Helmikuu – February

Aloitin uudessa työssäni, joka muutti vuoteni täysin parempaan, vaikkakin kiireisempään suuntaan. Sisareni kerkesi käymään kylässä luonani, ja mieleeni jäi erityisesti todella upea A view from the bridge– näytelmä, jonka kävin ystävien kanssa katsomassa. Vaikka vietin ystävänpäivää yksin, kuun suosituin postaus oli rakkauden kaksi puolta.

Maaliskuu – March

Viimeistelin lopputyötäni vuoden mittaisen yliopistokurssini päätteksi, enkä oikein kerennyt muuta kuun aikana töiden ohella tekemäänkään. Sään ja vuodenajan vaihtuminen taisi olla meillä kaikilla mielessä kevät?– kuvan myötä. ;)

Huhtikuu – April

Pääsiäinen kului vielä yliopistojuttujeni parissa, ennen kuin pääsimme juhlistamaan kurssilaisten kanssa vuoden mittaisen urakan päättymistä Sky Gardenissa. Kävin siellä toistamiseen vanhempieni kanssa, jotka tulivat vierailemaan luonani kuun lopussa, ja Sky Garden näytti olevan oli teidäkin lempparinne.

Toukokuu – May

Juhlistin vappua vanhempieni kanssa ennen kuin he palasivat Suomeen. Toukokuu hujahti ohi todella nopeasti, ja muutamia merkkipäiviä lukuunottamatta suurinta huomiota taisi herättää vain ilmoitukseni Blogipolku-sivuille liittymiseni Bank Holi-yay! postauksessa. :)

Kesäkuu – June

Koko vuoden suosituin postaukseni keskittyi kesäkuulle, kun jaoin vinkkejä ja infoa majoituksesta Lontoossa. Kirjoitukseen kipinän sain serkultani, joka vieraili Lontoossa luonani ensimmäistä kertaa. Itse matkustin loppukuusta etelä-Ranskaan pienelle kesälomalle, joka tuli todella tarpeeseen. Illat sujuivat rattoisasti ulkoterassillamme keskellä viinitilalla sijaitsevaa majoitustamme ihaillen linnunrataa ja kaskaiden laulua.

Heinäkuu – July

Paras ystäväni muutti Cornwalliin, ja kävin heillä pian muuton jälkeen juhlistamassa unelmien toteutumista. Blogissa toteutettiin jokavuotisia kuvatoiveita, joita lukijat esittivät toukokuussa. Suosituin kirjoitus oli yksi kuvatoiveista serendipity– postauksessa.

Elokuu – August

Matkusteluni jatkuivat, ja lähdin pitkästä aikaa Suomeen pariksi viikoksi. Pitkä viikonloppu perheeni kanssa Turun saaristossa oli ehdottomasti Suomi-lomani kohokohta. Loman alkua juhlistava freeeeeeeeedom-kirjoitus oli myös kuun suosituin.

Syyskuu – September

Tahti töissä alkoi olla vuoden loppua kohti todella tiukka, ja tasapainoa minulle toi Rugbyn maailmankisat, joita seurasin ensimmäistä kertaa ja silmä kovana. Sisareni tuli luokseni taas kylään, ja kävin jo kolmatta kertaa Sky Gardenissa. :) Valokuvauksellisesti kuu oli hieno sillä UP!– postauksen ohessa ollut kuvani julkaistiin Time Out- lehden nettisivuilla.

Lokakuu – October

Loppuvuoteni oli omien unelmieni täyttymistä, sillä matkustin heti alkukuusta Roomaan, jossa olen halunnut käydä todella kauan. Kaupunki ja matka olivat mahtavia, ja rakkauteni Italiaa kohtaan sai vain uutta tuulta purjeisiinsa. Muuten syksy muistutteli tulostaan Lontoossa, ja endurance-kuva miellytti teitä eniten.

Marraskuu – November

Euroopan reissuni jatkuivat, sillä matkustin Pariisiin pitkäksi viikonlopuksi alkukuusta. Palasin Lontooseen juuri ennen terroristi-iskuja, ja olin todella surullinen tapahtumista. Arki Lontoossa oli vaikeaa, ainoa asia joka piti minut pinnalla olivat matkamuistoni ja -suunnitelmat. Suosituin kirjoitukseni oli sopivasti Mark Twainin viisaat sanat let’s go!- postauksessani.

Joulukuu – December

Joulukuussa 2014 päätin muuttaa pari isoa asiaa omassa elämässäni. Yksi niistä oli työpaikan vaihto, toinen tärkeä asia oli matkustaa enemmän. Päätin, että on todella tyhmää ‘säästää’ matkakohteita jotain tärkeää merkkipäivää tai ihmistä varten. Matkustinkin 2015-vuoden aikana enemmän kuin vuosiin. Vuoden matkoista vaikuttavin ja eniten odottamani oli joulukuun reissuni Portugaliin, ja eritoten Azoreille. Se oli todella trip of a lifetime. Blogin joulukalenteri oli taas suosittu, ja matkani jälkeinen arkeen palaaminen oli blogikalenterin luukuista suosituin 21.12.2015.

The year of 2015 for London Happens was full of great moments in London, suggestions and advice, celebration of this great city and my travels.

Click on the links to view the most popular posts for each month in the past 12 months.