Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

kuikulua

Hyvää alkavaa viikkoa. Uusi vuosi on alkanut täällä Lontoossa todella arkisissa tunnelmissa, eikä mikään ole muuttunut kuin vuoden lukumäärä ja lämpömittarin lukemat kylmempää kohti. :) Loppuviikosta muuten saavutetaan blogissa aika merkittävä virtanpylväs, mutta siitä lisää perjantaina!

Happy Monday! This new year has started off with pretty normal routines here in London. It’s just a new number to remember to write at the end of the date, and it finally feels like winter (in other words: it’s got cold and more damp). :) At the end of the week though I reach a pretty exciting milestone with this blog, but more about that on Friday!