Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Arkista

Olen ollut viime viikon vähän pidemmällä lomalla. Lomailu Lontoossa on aina mukavaa ja avartavaa! Olen nauttinut kevään tulosta (ihana ensivihreä, ihanat kukkivat puut!), löytänyt muutaman uuden mukavan ruokapaikan ja kahvilan, ja käynyt uudessa todella mahtavassa museokohteessa. Nyt palailen arkeen ja alan jakamaan lisää kuvia ja kokemuksia taas. :)

I’ve had the past week+ off and taking a longer break in London has been brilliant. I’ve enjoyed the spring blossoming right before my eyes, found a few new great restaurants and cafes and visited a great little museum. I’ve on my way to work now, but can’t wait to share my snaps and experiences with you soon!