Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Old Paradise Yard

Erilaisia Lontoo-kohteita ja kokemuksia etsiville voin suositella Old Paradise Yardilla vierailua. Se sijaitsee n. 15 minuutin kävelymatkan päässä Waterloon tai Lambeth Northin asemalta.

Paikka on tunnelmallinen, melkein piiloitteleva puistonkulma, jossa on taiteijoiden ja muusikoiden konttiateljeeita, ja jonka kahvilasta saa todella hyvää kahvia, jota voi nauttia mukavan rennolla ulkopihalla.

Kannattaa muuten katsoa paikan kotisivuilta mitä tapahtumia, workshoppeja ja näyttelyitä I’klectik-kahvilan tiloissa on luvassa ennen vierailua. Viimeksi satuin paikalle, kun siellä vietettiin jonkinsorttisia syntsamessuja ja äänimaailma oli sen mukainen. Onneksi muutaman minuutin päässä sijaitsee myös pieni, ihana puutarhamuseo (The Garden Museum). :)

If you’re looking to visit and experience different, unusual corners of London that are more local I can recommend a visit to the Old Paradise Yard. It’s about 15 minute walk from either Waterloo or Lambeth North station.

The place is achingly artsy yet relaxed, with a cafe that sells pretty decent coffee you can enjoy in the inner courtyard. The I’klectik cafe doubles up as a gallery and event space as well so it’s worth checking out what’s on before you visit on their website.

Around the corner on the other side of the Archbishop’s Park is also the adorable Garden Museum which is worth a visit if you venture to this part of London.