Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#londonisopen

Brexit-äänestyksen jälkeen on Britannia näyttänyt ääripäitään aika kirkkaasti. Lontoon pormestari Sadiq Khan onneksi vastasi äänestyksen tulokseen heti selkeästi ja positiivisesti. Vaikka minua surettaa, että Lontoon täytyy mainostaa ulkomaanmyönteisyyttään, on London is Open– kampanja positiivinen ja vakuuttava siitä, että olen ennen kaikkea vieläkin kotona. Julisteiden takana on taiteilija David Shrigley, jonka töissä jos missä korostuu nykyaikainen brittihuumori myös hyvällä tavalla.

Post Brexit the examples of both extremes of how the country voted have been quite evident. However I can’t commend the Mayor of London Sadiq Khan enough as his immediate and very clear message was that London is Open. Although it makes me sad that there needs to be ads and a whole campaign about it around the city, it has been reassuring to hear and see, especially as David Shrigley is behind these underground posters. He is the true representative of current British humour for me.