Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

2017 is coming – kalenteri myynnissä!

London Happens-blogin 2017 kalenteri on nyt virallisesti myynnissä! Lisätietoja täällä (tai sivun yläpalkissa). Tilauksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteessani pebaline@gmail.com :)

Kalenterin julkaisemisen kunniaksi järjestän tietenkin perinteisen arvonnan lukijoiden kesken. Voittaja saa uuden 2017-seinäkalenterin omakseen.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla mihin vuodenaikaan haluaisit vierailla Lontoossa vuonna 2017 ja miksi.

Arvontaan voit osallistua maanantaihin 21. marraskuuta 2016 asti. Julkaisen voittajan keskiviikkona 23.11.2016!

Reilukerhon säännöt pätevät tässäkin arvonnassa eli yksi kommentti per osallistuja. Laitathan kommenttiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi (ei näy muille lukijoille, vain minulle).

Onnea arvontaan ja kiitos jo etukäteen kalenteria tilaaville! <3

The new London Happens 2017 wall calendar is now for sale! More details and information on how to order here!

I’m going to be giving away a calendar to one lucky reader and you can take part in the prize draw by commenting to this post by telling what time of the year would like to visit London in 2017 and why.

You can take part up until Monday 21st November 2015. I’ll announce the winner by Wed 23rd November.

Good luck! :)

 • Bill Anders

  I would love to visit London in springtime to have coffee with the lovely Susie. Why else?

 • Marja Porkka

  Sisko perheineen (3 lasta) on asunut jo yli 10 vuotta Lontoossa, enkä ole vielä kertaakaan käynyt heillä enkä Lontoossa. Sisko toki käy vuosittain täällä koto-Suomessa. Meidän vierailusta ensi kesänä on ollut puhetta sitten kun siellä lapsilla on kesäloma, toivottavasi reissu vihdoin toteutuu! Onhan siellä paljon näkemistä ja oppaatkin olisi ihan omasta takaa!

 • Mia Heikkinen

  Kevät olisi ehdottomasti mun toivelistalla, kun kesä ei ole vielä ihan alkanut ja lämpötila on vielä aika miellyttävä. Eikä ole ehkä ihan niin paljon tungostakaan kuin kesällä, kun turistien sesonkiaika on alkanut! Itse matkustaisin mieluiten huhti-toukokuussa, saatan jopa vuodenvaihteessa jo ostaa liput reissua varten :)

 • tuupa

  Haluaisin mennä tammikuun 8., koska se olisi ollut David Bowien syntymäpäivä (70 vuotta). Tai sitten keväällä, huhti-toukokuussa.

 • Laura

  New year´s eve. I´d like to see the fireworks.

 • Pingback: arvonta päättyy tänään « London Happens()

 • Mirva_h

  Joulukuussa ennen joulua ois ihana päästä fiilistelemään tunnelmaa.
  Onko Lontoossa muuten mitään joulutoreja?

  • pebaline

   On toki, Hyde Parkissa on Winter Wonderland tivoleineen ja luisteluratoineen ja South Bankillä on tunnelmallinen joulutori.

 • klaara

  Tykkään käydä keväällä Lontoossa. Kaikki kauniit puistot ovat ihania ja silloin jaksaa kuljeskella nähtävyyksiä katsellen.

 • Pinja

  Lontoo aina on niin ihana, että on vaikea päättää mikä olisi mieluisin aika :) Olen käynyt kesällä ja ennen joulua eli ehkäpä kun Lontoon kevät on vielä näkemättä, niin olisi ihana mennä huhti-toukokuussa :)

 • OmatRahani

  Olen käynyt Lontoossa muutama vuosi sitten toukokuussa ja se oli aivan loistava ajankohta; kevät oli jo pitkällä mutta ei turisteja. Harmittavasti Buckinhamin palatsi ei ollut auki, johtui olympialaisista. Eli olisi ihana fiilistellä kalenterista uudelleen Lontoota.

 • Katri

  Olen käynyt kesällä, keväällä ja syksyllä, joten eiköhän se joulukuu Lontoossa olisi sellainen, jonka haluaisin kokea. :)

 • Kirsi

  Lontoo kelpaa mulle kaikkina vuodenaikoina, mutta kevät ja syksy ovat aika tasaväkisesti lemppareitani. Tähän kisaan valitsen syksyn, sillä silloin sää on usein vielä leuto, kaupunki rauhoittunut hieman kesäturisteista ennen jouluhässäkkää ja sadettakin on ehkä tarjolla. Minulle Lontoon reissu ilman sadepäivää ei ole täydellinen. :-)

 • jenna sinikka

  Viime vuonna kävin Lontoossa pääsiäisenä ja se oli kyllä ihana ajankohta vieraille Lontoossa. Kevät oli jo pitkällä ja tulppaanit kukkivat puistoissa valtoimenaan. <3 Oli ihana päästä Suomen talvisäästä nauttimaan Lontoon keväästä. <3

  Vuosi 2017 on kohdallani poikkeuksellinen, sillä muutan maaliskuussa Basildoniin, Essexiin. Näin ollen Lontoossa tulee varmasti vierailtua paljon. Odotan todellakin sitä että pääsen Suomen kaamokseksesta nauttimaan keväisestä Englannista. Eniten odotan kuitenkin ehkä joulunalusaikaa, sen uskon Lontoossa olevan melkoisen maaginen. <3 Jännittävä vuosi tulossa!