Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Flat Iron Square

Sunnuntaivierailu ja -lounas Flat Iron Squarella oli oikein mukava, ja suosittelenkin sitä jos haluat kokea hieman erilaista, paikallista Lontoota. Tori sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päästä joko Southwarkin tai London Bridgen asemilta.

Vintage-kirppis oli ilman ja muutenkin marraskuun takia hieman harvan tuntuinen, mutta valikoimaa löytyi oikeista antiikeista Taiwanilaiseen designiin, ja tykkäsimme erityisesti 34.4⁰-luonnonkosmetiikasta.

Ulkoa löytyi muutama ruokakoju, mutta menimme suosiolla sisätiloihin lounaalle ja söimmekin todella maukkaan turkkilaisen Manti-kojun antimia. Viereisen leipomon tuotteet houkuttelivat myös. Päädyimme kuitenkin iltapäiväkahville kadun toiselle puolelle Coffee House-kahvilaan, ja ajoituskin oli aika mainio, sillä kahvilla oli myös Eddie Redmayne. :)

I really enjoyed our visit to the Flat Iron Square last Sunday. I recommend popping over if you want to experience a bit more authentic, local London.

The vintage flea market was a bit sparse, but that was probably weather (cold) and time of year (late November) related. The selection of items was pretty impressive though; you could find anything from real antiques to Taiwanese design. We especially loved the natural cosmetics by 34.4⁰

We had lunch at Manti, but it was hard to choose! The dumplings were delicious (see the photo way above) and we were lucky enough to bump into Eddie Redmayne in the Coffee House across the street as well! :)