Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

ennenjulkaisematonta

Olen bloggaillut tilannekuvia ja tunnelmia Lontoosta jo vuodesta 2006. Kymmenen vuoden aikana on arkistoihin kertynyt aika katalogi jo julkaistuja kuvia, mutta myös niitä jotka ovat syystä tai toisesta jääneet jakamatta. Alkankin tänä vuonna julkaisemaan aina torstaisin näitä arkiston helmiä, saattaen ne viimeinkin päivänvaloon.

Ensimmäinen julkaisematta jäänyt kuva on tämä ylläoleva hetki, joka sai minut ylittämään kadun kuvan ottamista varten. Se on yksi henk.koht. lempparestani kesältä 2014, enkä ymmärrä miksi en ole jakanut sitä aikaisemmin blogissa! Kuvassa toistuva punainen hupussa, markiisissa ja oven ikkunoista heijastuvasta pakettiautosta kompensoivat pientä epätarkkuutta, jota entisen iPhone 5S:n aiheutti kun aurinko tuli tästä kulmasta.

I have been sharing my street photography in various blogs since 2006. In these past 10 years I have accummulted quite an archive of photographs, most of which I have already posted, but yet there remains quite a back catalogue of never been seen moments. This year I will be sharing these previous unpublished (personal) favourites with you on Thursdays.

This moment from above from August 2014 is one of my favourite photos I took that year. All the red happening here actually made me cross the road to capture it and I was so lucky to catch that red van in the reflection, too. I can’t quite believe I haven’t shared it with you yet!