Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

get around London – best apps

Kolme kuvaa peräkkäin älypuhelmista inspiroi tähän postaukseen. :) Eli ‘kaikki mitä tarvitset Lontoossa vierailuun 2017’:

CityMapper (iOS Android)

Paras sovellus, jossa on kaikki: kartta, reittioppaat, metro- ja bussikartat ja julkisen liikenteen opastus. Sovelluksessa on Lontoon lisäksi paljon muitakin kaupunkeja, ja parasta siinä kaupungissa suunnistukseen ovat erilaiset vaihtoehdot kävelystä taksien/Uberin hintoihin, reitteihin ja lähellä oleviin pysäkkeihin. Ja sovellus on ilmainen!

Visit London (iOS)

Jos et ole koko ajan wifissä tai 4G verkossa syystä tai toisesta, lataa tämä sovellus, sillä sen kartta toimii off line – tilassa. Sovellus antaa ihan kivoja vinkkejä Lontoon nähtävyyksistä ja menosta & meiningistä, mutta alla lisää parempia vaihtoehtoja.

Hidden London (iOS)

Hienoja, uusia nurkkia ja paikkoja ehdottava sovellus jo monta kertaa Lontoossa vierailleille tai asuville. Sisältää vähemmän tunnettuja, mutta mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kohteita, ravintoloita ja kahviloita.

Dojo (iOS – Android)

Tämä sovellus auttaa löytämään parhaat kahvilat, ravintolat, tekemiset ja näkemiset alueella, jossa liikut tai aiot myöhemmin olla. Olen löytänyt en vain tuntemattomilla alueilla liikkuessani, mutta myös omasta naapurustostani tosi kivoja paikkoja tämän sovelluksen avulla.

Hype (iOS)

Jos haluat kokea täysin uusia paikkoja ja tapahtumia Lontoossa, hanki tämä sovellus. Hype on siitä kiva, että se perustuu toisten käyttäjien ehdotuksiin, tietää mihin aikaan päivällä olet liikenteessä, ja voit hakea tekemistä ja näkemistä oman mielenkiinnon mukaan.

Frugl (iOSAndroid)

Lontoon on kallis kaupunki! Tämä on hyvä sovellus löytämään ilmaisia ja halpoja tapahtumia, keikkoja ja shoppailuvinkkejä. Voit hakea etsimääsi budjetin ja mielenkiinnon mukaan, ja löydät helposti perille, sillä sovellus linkkaa CityMapperiin ja neuvoo sinulle parhaat reitit. :)

I think three photos in a row of people on smartphones is a good enough inspiration to share some of my favourite London apps with you! :)

CityMapper (iOS Android)

Best for getting around in London. Like seriously. I love CityMapper so much. It has maps, routes, recommendations from walking to taxi/Uber prices and id free. It also includes loads of other cities in the world.

Visit London (iOS)

This app has the best off line map of London to get about with if you can’t get online. It has suggestions and sights in it, too but better app options below for these things.

Hidden London (iOS)

Great little app to finding less busy, hidden parts of London from interesting places to cafes and restaurants. It’s perfect for those seeking more authentic London experiences especially if you’ve visited the city a few times already.

Dojo (iOS – Android)

This is my personal favourite to finding new and great places when I’m out and about. It knows where you are and gives you best of the best of cafes, restaurants, events etc. in your location. You can also search an area beforehand and I’ve found some great places in my own neighbourhood with Dojo, too. 

Hype (iOS)

Best app for shiny new places and experiences. Get there before the crowds gather and mob a great place. :) I love that the app is based on recommendations from other users, and you can filter searches by your own interests.

Frugl (iOSAndroid)

London is bloody expensive. This app helps you find free and cheap events and shopping for you. Search by your budget and/or interests!