Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

London, always

Viime viikon tapahtumat Westminsterin sillalla ja parlamenttitalolla eivät pysäyttäneet arkea kovin pitkäksi aikaa. Kyseessä ei ole välinpitämättömyys sen urheja kohtaan, vaan niitä jotka haluavat kontrolloida pelon kautta.

Lontoo on yhtä ihana, kauhea kaaos kuten aina, ja yhtä turvallinen kuin ennen.

Last week’s incident on Westminster Bridge and by the Houses of Parliament did not stop or impact the city for long. That is not for the lack of respect, but due to defiance that London and Londoners will not be controlled by fear.

The city is still the same beautiful, chaotic mess, and as safe as always.