Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

03.12.2017

Tänä vuonna minulla on ollut monta rautaa tulessa, joten on mukava katsoa ajassa taaksepäin, ja pysähtyä kokoamaan mitä vuoden aikana on oikeasti tapahtunut.

Yksi positiivisista muutoksista Lontoossa on King’s Crossin alue ja sen ruokatori, ravintolat ja kanaalin varrelle nousseet uudet talot ja kaupat. Yli kymmenen vuotta sitten se oli ainoa paikka Lontoossa, jonka läpi minua hirvitti kulkea, ja jossa elämäni ensimmäinen ilotyttö lähestyi minua epätoivoissaan tarjoten palvelujaan eräänä todella aikaisena sunnuntaiaamuna (kieltäydyin kohteliaasti).

Looking back at the past 11 months is actually really fun, as I’ve been up to a lot!

One of the positive changes in London is the face life and renovation of the King’s Cross area. I love the shops, food market and the cafes and restaurants behind the station and at Granary Square. Over ten years ago it was quite a different place and one of the few areas in London I didn’t like passing through. Not least for the the prostitutes, who populated the streets and corner at the back of the station and who didn’t discriminate as quite amusingly when I was on my way home from work one early Sunday morning offered their services to me (I politely declined.)