Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

04.12.2017

Maaliskuu oli vain pari kuukautta sitten, tai siltä minusta tänään tuntuu. Maaliskuun kohokohtiini kuului pitkä viikonloppu Glasgow’ssa. Tykkäsin kaupungista kovasti. Siellä oli kulttuuria, hyvät kulkuyhteydet ja kiva keskusta. Matkasta innostuneena suunnittelenkin jo seuraavaan Skotlannin reissua ensi vuoden alkuun.

(Kuvassa Glasgow Catherdal)

March feels like only couple months ago today. One of the highlights of the month was my trip up to Glasgow. We spent a lovely long weekend getting to know the culture, shopping and sights of the city and I liked it all a lot! So much so I’m already planning my next trip up to Scotland for beginning of 2018.

(In the photo is the Glasgow Cathedral)