Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

06.12.2017

Suomalaisuuus merkitsee minulle ulkomailla jo melkein 20-vuotta asuneena todella paljon. Olen saanut Suomelta korkeatasoisen koulutuksen, tasa-arvoa kunnioittavan arvomaailman, luontoa ja merta rakastavan ja arvostavan lapsuuden, ja muutenkin hyvät eväät elämään. On hienoa, että Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlitaan elinaikanani, onnea rakas Suomi!

Finland celebrates 100 years of independence today. It’s an incredible milestone for my small country in the North of Europe. I’m very proud to be Finnish, especially after almost two decades of living abroad. Finland has given me a very high quality education, appreciation of equality, nature and values incomparable to anything else in the world. Happy centenary Finland!