Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

21.12.2017

Kuninkaallisista ja palatseista oli aikasemmin jo hieman puhetta, ja tänä vuonna pääsin vihdoin ja viimein Windsorin linnaan jopa sisälle asti. Viime kerralla jono oli niin pitkä ettei ollut mitään mahdollisuuksia päästä sisään. Linna on todella upea ja harvoin olen mykistynyt missään paikassa niin kuin sen sisäänkäynnin portaikossa kaikkien miekkojen ja haarniskoiden keskellä. Parasta näissä kuninkaallisissa kohteissa on se, että pääsylippu on voimassa vuoden, joten voin mennä vielä mykistymään sisäänkäynnissä uudestaan ensi vuonnakin, vaikken mikään kuninkaallisten fani olekaan.

I mentioned the royals a bit earlier and this year I managed to also (finally) see Windsor Castle as well. Last time the queue was so long that I wouldn’t have made it inside in time to enjoy the place. The castle is pretty amazing and of course still a royal residence. I am seldom speechless, but at the entrance staircase surrounded by all the armour and history I fell quite silent for quite a while. The best thing about visiting the Royal Palaces is that the ticket is valid for 12 months, so I can go and be a bit overwhelmed again in the New Year again although I’m not huge fan of the royals.