Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

23.12.2017

Luvassa tänään: viimeisten joululahjojen osto, joulusiivouksen viimeistely ja lasi punaviiniä. Kiitos joulukalenterin ja blogin seuraamisesta vaikka tänä vuonna on postaukset jääneet todella harvoiksi. Kuvia kyllä riittää jaettavaksi vaikka kuinka paljon tältä vuodelta, kunhan sitä intoakin löytyisi. :)

Agenda for today: shopping for the last few presents, finishing the tidy up and a glass of red wine. Thank you so much for following this little advent calendar summary of 2017 and hanging in there with my patchy posting schedule. I’ve got lots of photos still to share from this year, just need to find the time and motivation. :)