Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

biblioteekki

Kuinka kauniita Lontoon ihan tavalliset rakennukset ovatkaan!

Islingtonin pääkirjasto on pohjois-Lontoon arkkitehtuurin helmiä (jo vuodesta 1907), ja ilahduttaa krumeluureillaan aina siitä ohi kulkiessani. :)

  • TeeTee

    Upea rakennus, kuten niin monet muutkin Lontoossa. Harmi, ettei tullut niiden yksityiskohtia aikoinaan lähemmin kuvattua. Olisi pitänyt viettää paljon paljon enemmän aikaa siellä, että olisi ehtinyt kokonaiskuvan lisäksi perehtymään lähemmin eri kohteisiin.

    • Anonymous

      Lontoon rakennuksista kuvia toivotaan aina blogin synttaritoiveissa, itsekin pitaisi muistaa aina kuvailla mita ymparilla nakee. :) Kirjaston hieno julkisivu pysayttaa kylla aina, varsinkin nain kauniina aurinkoisena paivana.