Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Seuraava pysäkki

Northern Linelle on onneksi ilmestynyt uusi kätevä pysäkki, eikun kyytiin! :)

(Lomailen oikeasti Suomessa tällä viikolla, Lontoosta lisää taas ensi viikon puolella.)

 • Riina Vee

  Meillä

 • Riina Vee

  Hmmm… viesti karkas :) Eli tarkoitin sanoa, että myös meillä koettiin mukava yllätys kun tilaamamme The Week-lehden ensimmäisen aukeaman täytti samainen VisitFinland-mainos. Siinä oli ilveksen naama ja teksti “Face the wild”. Siitä tuli kiva fiilis!

  • Anonymous

   Talla mainoksella oli ihanan positiivinen vaikutus tyomatkalla sen pari viikkoa kun se koristi Waterloon Northern Linen seinaa. Oli juuri sopivasti ennen omaa matkaani koti-Suomeen ja hymyilytti joka aamu.

 • Ee

  Tosi monet brittikaverit on kertoneet näistä Suomi-mainoksista, mutta itse en ole vielä bongannut. Kiva siis nähdä edes blogisi kautta, tähän asti kun on tuntunut että metroissa on aina vain Visit Norway -mainoksia…

  Ja kiva tää sun blogi noin ylipäänsä! :) Oon seurannut sitä taka-alalla jo hyvän aikaa. Nyt osittain sun inspiroimana perustin myös oman Lontoo-blogin. Jos haluat vilkaista, niin se löytyy täältä:
  http://hyvanmatkanpaassa.blogspot.com/

  Hauskaa Suomen lomaa sinne!

  • Anonymous

   Hei vahan myohassa, mutta kiitos kovasti kommentistasi ja hienoa, etta oma blogini on inspiroinut noin. Kavin vierailemassa ja ihailemassa kuviasi ja juttujasi. Laitoin blogin linkin tuonne blogin oikeaan laitaan myos muille suositeltavaksi! :)