Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Images

Tervetuloa

Tervetuloa

Tervetuloa London Calling-blogin uuteen kotiin! Laatikoiden purkaminen ja tänne uuteen osoitteeseen asettautuminen kestää vielä vähän aikaa, joten pyydän kärsivällisyyttä hienosäädön kanssa.  Olen esim. pahoillani, ettei blogi puhu vielä kunnolla suomea, mutta asia on to do-listalla korjattavana. :) Kommentit ovat myös tuottaneet minulle harmaita hiuksia, mutta niiden pitäisi toimia nyt ihan OK. Jos joku linkki tai muu ei toimi blogissa, laitathan viestiä minulle ja asia menee korjaukseen.

Tästä siis jatketaan samaan malliin jakamalla rakasta Lontootani, joten lämpimästi tervetuloa London Happens-blogiin.