Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

iPhonesta

On aika laittaa blogiin ensimmäinen iPhonella otettu kuva!

Olen räpellellyt aika mallikkaasti puhelimen kameralla ja eri appseilla nyt pari viikkoa, ja lemppariksi on noussut instagram, jolla yllä oleva kuvakin on otettu.

Vaikka Nokian kännykän kameran manuaalisia asetuksia ja oikeita kameratoimintoja on ollut ikävä, en ole kuitenkaan pettynyt iPhonen joustavuuteen ja kuvien laatuun. Mitä mieltä itse olette? :)

 • TeeTee

  Tarkka ja upeat värit. Ei voi kuin kehua, vaikka Nokialaiset onkin mun vakio! Kai pitäisi uskaltaa kokeilla välillä muidenkin valmistajien tuotteita. On tullut muutenkin vähän liikaa kangistuttua kaavoihin ja turhan merkkiuskollinen olen ollut aina muidenkin tuotteiden kohdalla. :)

 • Venla

  Ompas hurjan tarkka! Vähän sinänsä ärsyttää että iPhonella saa parempia kuvia pimeellä kuvia kuin omalla kameralla mistä kuitenki pulitin ihan kivasti :-D

 • Anonymous

  Joo itsekin ollut positiivisesti yllattynyt, vaikka kaikissa tilanteissa iPhone ei ihan ylla Nokian kameran laatuun enka voi manuaalisesti hallita kuvanottoa niin paljon kuin haluaisin. Kompromisseja, mutta ei pahoja :) kiva, etta tykkaatte, kun noita iltakuvia Lontoosta pyydellaan myos suht usein :)

 • Ee

  Hyvältä näyttää! Odotinkin innolla tätä postausta, koska pistin juuri oman iPhoneni tilaukseen. :)

 • Anonymous

  Vahan on viela hakusessa luonteva kuvaus. Tarahtaneita, epatarkkoja otoksia tulee viela paljon, mutta olen vielakin positiivisesti yllattynyt kamerasta ja muutenkin iPhonen kayton helppoudesta. :) Voisin jopa jo sanoa, etta suosittelen!

 • Niko Karumaa

  Onko sulla iPhone 4 vai 4S? Ite olen ollut tyytyväinen 4:sen 5 Mp kameraan. Muutamat kymppikuvat olen tilannut Ifolorilta ja olen luopunut pokkarin ostoaikeista. Instagramin lisäksi suosittelen kovasti Hipstamaticia. Hipstamatic taitaa olla hieman monipuolisempi.

  • Anonymous

   Hankin tuon uudemman 4S:n – kokeilin viikon hipstamaticia, se ei oikein iskenyt, mutta olen jattanyt sen appseihin. :)