Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

15

Tänään onkin sitten vähän hitampi päivä, ja kirjoittelen vaikka joulukortteja vihdoinkin lähetettäväksi maailmalle.

Jostain syystä joulufiilis on tänä vuonna kateissa, mikä on itsessään jo (joulu)ihme, sillä tykkään joulusta tosi paljon. Yleensä valmistaudun hyvin, ja aikaisin tähän vuodenaikaan. Olen nyt loppuvuodesta vain väsynyt. Nim. joululomaa odotellessa ;) Ehkä pieni vierailu “toisessa kodissa” eli Ikeassa auttaisi asiaa…

  • http://pirkko.vuodatus.net/

    Pieni shoppailu ihmeesti virkistää, joten sinne vaan menoksi. …

  • Riina Vee

    Kävin juurikin tänään Coventryn Ikeassa ja kuinka petyinkään kun ovat lakanneet myymästä siellä food marketissa mitään muuta kuin omaa merkkiään. Ei enää Annas pepparkakor, ei Ballerinaa eikä Singoallaa eikä varsinkaan Maraboun suklaata. Olihan siellä pakastimessa sentään kilon joulukinkkuja mutta ne jätin väliin ja sen sijaan kannoin kotiin glögiä ja lohitahnaa.