Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

arkkitehtuurista

Blogin synttäritoiveissa pyydettiin viime vuonna kuvia englantilaisista taloista. Niitä on kertynyt arkistoon jo aikamoinen kasa, mutta lemppareitani ovat nämä 1800-luvun aikaiset talot. Georgian ajan arkkitehtuuri on muutenkin mieleeni, sillä huoneet ovat korkeita, ikkunat isoja ja värit sisustuksessa tuolta aikakaudelta kauniita.

Georgian arkkitehtuurin ajan helmiä on Bathin kaupunki, jossa kävin ensimmäistä kertaa viime syksynä. Se on vierailun arvoinen ja todella kaunis historiallinen paikka, jonne suosittelen esim. viikonloppureissua. Jos sinne ei kerkeä, Lontoon keskustassa kannattaa poiketa mm. British Museumin kulmilla sijaitsevalle Bedford Squarelle, joka on yksi Georgian ajan helmistä, ja jonka keskellä aika tuntuu olevan pysähtynyt vieläkin vanhan ajan Lontooseen.