Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

lunta!

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tuprutti Lontooseekin runsaasti lunta. Minulla on ollut jo viikon päivät kova koti-ikävä talviseen Suomeen. Eilen vähän helpotti, sillä lumen narskunta jalan alla ihanan kotoista.

  • Kaunista!
    Usko pois, et ikävöi näitä 30 asteen pakkasia :) pari päivää ne vielä jaksaa naurattaa, mutta kun joudut jäätymään joka päivä pelkästään roskia viedessä, kuuntelemaan ihmisten valitusta särkyneistä autoista, pattereista, pyöristä jne sekä heittämään hyvästit eliittisen elämäsi tunnuskuville älypuhelimelle ja kameralle kovan pakkasen jumittaessa niiden käyttöjärjestelmät, alat olla aika täynnä tätä kaikkea. Sori :D uudestaan suomalaistanut perussuomalainen valittaja susirajalta täällä moi. Haha.