Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Bunhill Fields

101-projekti vei minut viime viikonloppuna Bunhill Fieldsin hautausmaalle Old Streetin lähellä. Paikka on toiminut jonkinmoisena hautausmaana jo tuhannen vuoden ajan, ja sen vanhat hautakivet ovat seisseet paikoillaan jo 1600-luvun alusta asti.

Hautausmaa oli kuin surrealistinen puisto kiveä ja puuta. Olen kulkenut sen ohi monesti tietämättä paikasta sen kummemmin. Ihan paras asia tässä projektissa on juuri näin hienojen paikkojen tiedostaminen. :)

Kuuluisimmat haudat kuuluvat kirjailijoille Paul Bunyan ja Daniel Defoe, sekä runoilija William Blakelle. Itse pidin kuitenkin muiden ihan tavallisten hautakivien tutkiskelusta aidattujen alueiden sisällä.

Suosittelen vierailua, varsinkin nyt keväällä, sillä Bunhill Fieldsiä hoitaa BAP ja se on tunnettu Lontoon historiallisten puistojen ja puutarhojen ylläpidosta.