Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

yksityiskohdista

Lontoon joukkoliikenteessä aikaa paljon viettäneenä tulee pantua merkille kaikenlaisia hassuja yksityiskohtia, kuten maanalaisten penkkien tekstiilit ja kaiteiden värit (joka linjalla on omansa sopien metrokartassa oleviin linjan väreihin).

Yksi 101-kohteeni onkin Covent Gardenissa sijaitseva London Transport Museum-museo, jossa vierailua odotan innolla. Toivon, että siellä avautuu tälläiselle tarkkailijalle yksityiskohtien historia ja uusi ulottuvuus tube-matkoille. :)

 • guest

  tuo musta pyörylä mikälie (tossa keskellä) näyttää ihan angry birdilta :DD

 • Sherry

  Jokos siellä ihan pikkukengissä kuljetaan?

 • TeeTee

  London Transport Museumissa kävin 90-luvun loppupuolella. Kiva ja avartava paikka. Suosittelen.

 • Riina Vee

  Me käytiin edellisellä Lontoon-vierailulla myös Transport Museumissa ja olihan siellä pällisteltävää. Ihania vanhoja hevosten vetämiä ratikoita ja vaikka mitä historian havinaa :) Ja ihana kauppa/kahvila yläkerrassa jossa nautiskelimme maittavat smoothiet ja sconesit.