Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

ruokaostoksilla

Tykkään käydä ulkomailla ruokakaupoissa. Kaikki niin tavallinenkin näyttää jotenkin eksoottisemmalta kauppojen hyllyillä erivärisissä paketeissa ja vieraalla kielellä selostettuna.

Jos englantilaiset ruokakaupat eivät sytytä, voin suositella Lontoon China Townin supermarketteja. Vierailen niissä itse seikkailumielellä usein, ja poimin hyllystä sattumanvaraisesti aina jotain uutta ja jännää mukaan. Suolaiset kuivatut luumut (pickled plums) ovat olleet tähän mennessä paras bongaukseni. :)

  • HannaV

    Sama harrastus minullakin ;)
    Englantilaisissa kaupoissa en ole ikinä tajunnut niitä ohuitakin ohuempia muovipusseja joihin ostokset pakataan. Sen sijaan, että käytettäisiin yhtä paksusta ja kestävästä muovista tehtyä kassia laitetaan monta ohutta pussia päällekkäin ja siitäkin huolimatta jokin terävä kulma puskee muovikerrosten läpi… Samaten ihmetyttää brittien (mutta myös monien muiden) tapa tyrkyttää kassia ostoksen koosta riippumatta. Ilmeisesti yksinäinen suklaapatukka tai jopa postimerkki on oman pussinsa ansainnut ;)