Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Kings Cross

Kings Crossin asema on saanut uuden ilmeen. Aseman uusi aula avattiin viime viikolla, ja pakkohan sitä oli heti käydä katsomassa. Uusi katto on saanut ihailevia kommentteja ja paljon kritiikkiä. On kuulemma liian moderni, eikä istu viktorian aikaiseen alkuperäiseen arkkitehtuuriin.

Itse pidän uudesta katosta – se muistuttaa minua British Museumin sisäpihasta. Lontoossa on parasta tämä vanhan ja uuden yhdistäminen, ja Kings Crossilla se on mielestäni onnistunut hienosti. Varsinkin kun suunnitelmissa on vielä poistaa aseman eteen 70-luvulla rakennettu ruma katos ja siipi, niin tämä uusi pääsee vanhan vieressä kunnolla oikeuksiinsa.