Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Bagels!

Brick Lane on vähän liian hipsteri alue nykyään meikäläiselle, mutta yhdestä lempipaikastani siellä en luovu!

Beigel Bake on ehkä huonoiten varjelemani Lontoon salaisuuteni. Asuessani aikoinaan itä-Lontoossa, kämppikseni esittelivät minut tähän leipomoon bileillan päätteeksi. Kaupungissa, jolloin siihen aikaan mestat menivät kiinni viimeistään puolenyön aikaan, 24h auki oleva leipomo oli, ja on vieläkin pieni ihme.

Leipomo vääntää edelleen Lontoon parhaita bageleita, ja niitä saa (täytteillä tai ilman) mielettömän halvalla, kun pussi vastaleivottuja bageleita (4kpl) lähtee mukaan £1 hintaan. :)

  • kattry

    Oh my, oon aina miettiny et pitäskö tossa käydä, asun kävelymatkan päässä Brick Lanelta! Oon aatellu et siellä on kallista (niiku jotkut Arnoldsin bagelit Suomessa, hahah) ni en oo uskaltanu sisään. Voi että, toi on loppukevään to-do-listalla ehdottomasti!! Paljonko about ne täytetyt versiot maksaa? =) 

    • pebaline

       Ei olleenkaan kallita ja aivan ihania, kun ovat tuoreita! Taytetyt maksavat siina pari puntaa – salmon & cream cheese bagel on muistaakseni £2.40 ja niita taytteita on aika monta erilaista. Suosittelen! :)

  • Pingback: Brick Lanen ääripäät « London Happens()