Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

vilinää

Sari ja Pipsa toivoivat blogin synttärikuvatoiveissa minulta kuvia Lontoon ihmisistä ja kaupungista hieman eri vinkkelistä. Lontoo ei varmaan viikonloppuna kiireisemmäksi tule kuin Covent Gardenin kävelykaduilla, mutta tuben vastapäisen Marks & Spencerin yläkerrasta tulee vilinää harvemmin seurattua. :)

  • Pipsa

    Kiitos :) Maisema avautuu usein ihan eri tavalla ja rakennuksista näkee joskus yllättäviä yksityiskohtia, kun vähän nostaa nenää katutason näyteikkunoista.

    • Susanna

      Kiitos hienosta toiveesta/haasteesta. Kaikkeen tottuu joskus vahan liiankin helposti. Pitaisi aina muistaa katsoa Lontoon tuttuakin katukuvaa hieman eri vinkkelista ja muistaa kuinka hieno kaupunki tama on. :)