Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for May, 2011

Post

lauantai

Hyvää lauantaita täältä Lontoosta! Meillä on taas pitkä viikonloppu, ja lomailen itse tuonne ensi keskiviikkoon asti (ihanaa!). Palataan asiaan siis ensi viikon puolenvälin paikkeilla! :)

Post

suu messingillä

Brittien huumori kattaa kyllä kaikenlaista. Tiedättehän nämä ihanat puiston penkit ja laiturien aidat, johon voi muistoksi kaiverruttaa tärkeitä nimiä, päiviä ja muita merkkitapahtumia? Ne ovat ilahduttaneet minua saarivaltiossa jo monen vuoden ajan, mutta entäs sitten tämä messinkilaatta Swanagen laiturilla? Se on aivan toista maata! :D

Päivän kuva on muuten omistettu Kaille, joka kirjoittaa kauniin kirpeästi Lontoon arjesta omassa blogissaan. <3

Post

arki

Blogin synttäritoivessa mainittiin ihan tavallisen arjen kuvaaminen muutamaankin otteeseen. Arkeahan täällä Lontoossakin riittää, ja sen puolen näyttäminen blogissa on ollut se punainen lanka jo vuosia. Arjen kiteyttää minulle commuting eli työmatka, joka tällä kertaa sujui jalan ja Euston Roadin yli.

Uusi St Pancras Renaissance-hotelli on muuten aika hieno lisä Lontoon katukuvaan, vai mitä? :)

Post

maanantai

Viikko alkaa kiireisissä merkeissä niin, ettei Lontoon outoa kauneutta melkein ehdi huomata.

Heinästä rakennettu city-kettu istuu vahtimassa Waterloon siltaa ilmeisesti koko kesän. Ihana. :)

Post

seaside

Yksi Britannian parhaimmista asioista on sen seaside, eli rannikko. Vierailen meren äärellä mielelläni, sillä veden puute ympärillä itkettää välillä sisäistä suomalaistani. Miten hassuja asioita ulkomailla Suomesta onkin ikävä… :) Seaside on myös vahva osa brittikulttuuria. Siellä vieraillessa näkee aika taatusti samoja asioita ja ihmisiä joka kerta; pier-laitureita pitkälle mereen, jäätelöautoja parkissa, fish&chipsiä nauttivia ihmisiä ja beach hut-kojuja rantaa koristamassa.

Post

viherpeukalo

Kuvatoiveita puretaan tänäänkin, sillä Heidi toivoi kuvaa Lontoon puutarhakeskuksista. Suurimmat puutarhaketjut sijaitsevat lähiöden automarkettien kupeessa, mutta Lontoosta löytyy myös kivoja itsenäisiä puutarhaliikkeitä, kuten Kentish Townissa sijaitseva BOMA. Se seisoo hassusti kerrostalojen ja junaratojen keskellä ihanan vihreänä keitaana. Asioin siellä  mielelläni, sillä kaupan valikoima on hyvä ja asiakaspalvelu ihan parasta. BOMAn melkein naapurissa on muuten yksi Lontoon City Farmeista. Suurkaupungin kainalossa pienikin pläntti vihreää on helpotus, mutta sillä laiduntavat lehmät ilahduttavat vielä enemmän. :)

Post

maisema


Heidin kuvatoive oli katutaiteesta. Kuvan graffiti ei ole ihan Lontoossa, mutta sen verran hieno tilanne, että saan varmaan anteeksi. :) Hyvää alkavaa viikkoa!

Post

picnic

Sunnuntai on picnic-päivä! Voiko englantilaisempaa ollakaan kuin nuo ihanat rakennukset taustalla ja tuo kyltti? :)

Post

vilinää

Sari ja Pipsa toivoivat blogin synttärikuvatoiveissa minulta kuvia Lontoon ihmisistä ja kaupungista hieman eri vinkkelistä. Lontoo ei varmaan viikonloppuna kiireisemmäksi tule kuin Covent Gardenin kävelykaduilla, mutta tuben vastapäisen Marks & Spencerin yläkerrasta tulee vilinää harvemmin seurattua. :)

Post

lahja

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!