Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for July, 2011

Post

lauantaita

Tänäänkin on poikettava toimistolla, mutta onneksi työmatka oli rauhallisempi kuin yleensä. Koululaisten kesäloma alkoi viimeinkin maanantaina, ja näin aikaisin eivät edes turistit lauantaina vyöry päälle. Ihanan hiljainen kesäinen Lontoo herää hitaasti kanssani. :)

Hyvää viikonloppua!

Post

arki

Olen palannut Lontoon arkeen, ja sardiinimatkusteluun lomamatkailun sijaan. Onneksi kuitenkin hyvä sää seurasi minua Suomesta tänne, ja saarivaltio saa vihdoinkin nauttia kunnon kesästä! :)

Arkeen palataan siis blogissakin, ja kuvia jaetaan taas tiehämpään tahtiin. Näissä merkeissä hyvää maanantaita ja alkavaa aurinkoista viikkoa!

Post

rauhallista

Voi miten rentouttava Suomen lomani onkaan ollut. Se on ollut täynnä löhöilyä, lakua, hyviä kirjoja, pieniä sadekuuroja, mansikoita, kesäteatteria, jäätelöä – juuri sellaisia lapsuuden kesän mummolapäiviä.

On silti ihana lähteä takaisin suurkaupungin syliin. Lontoo, on jo ikävä!

Post

Firenze

Italian loma oli aivan ihana. Firenze oli kaupunkina minulle uusi tuttavuus, mutta sen kadut, piazzat, arkkitehtuuri ja historia lumosivat minut jo ensimmäisenä päivänä. (Kunhan ei olisi ollut vaan niin kuuma! Eilen klo 10.30 oli jo +39c mittarissa, mutta onneksi silloin oltiinkin jo matkalla lentokentälle.)

Suosittelen Firenzeä kaupunkilomista, historiasta ja taiteesta tykkääville. Kaikki kaupungissa oli kävelymatkan päässä, ruoka hyvää ja nähtävyydet mahtavia, puhumattakaan kahvista ja kakuista. :)  Ikävä Italiaan vaivaa jo, mutta seuraavaksi siirryn Suomeen ja saunaan! <3

Post

sorry

Ah, olen virallisesti kesälomalla! Vihdoinkin! :)

Lontoon kuulumiset vaihdetaan Italian aurinkoon ja vähän koti-Suomenkin maisemiin. Blogi tiedottaa siis kuulumisista vähän harvemmin väliajoin.

Palataan kunnolla Lontoon asiaan kuun loppupuolella! <3

 

Post

taxi!

Ihan vain “vanhan” blogin kunniaksi bongattua Lontoon katukuvasta. :)

Post

tuulta purjeisiin

Ihanaa, viikonloppu! Rannikko ja meri kutsuvat,  joten näissä merkeissä: oikein hyvää viikonloppua täältä Saarivaltiosta! :)